Iris Haaksma

Styling

Iris Haaksma kwam bij ons met de vraag of we konden helpen met het herinrichten van haar nieuwe kantoor in het mooie pand aan de Damsterkade. Na de eerste kennismaking werden de wensen besproken en konden we gaan kijken welke sfeer het nieuwe kantoor moest krijgen. Deens design, met een vleugje romantiek samen met genoeg materialen & tinten uit de natuur.

Ook werd ons gevraagd om mee te kijken naar een nieuw bureau met stoelen, een zithoekje en de verlichting. Wij hebben haar een overzichtelijk document gegeven in de vorm van een producten-moodboard waar alle grote meubelstukken op staan samen met een shoppinglijst. Hierop stonden alles met een link naar de desbetreffende verkoper. Vervolgens zijn wij zelf natuurlijk aan de slag gegaan met de styling en hebben in één ochtend de hele ruimte gestyled.


Iris heeft nu een prettige plek gekregen waar mensen hun assessment of loopbaanonderzoek kunnen doorlopen. En niet te vergeten een heerlijke plek om in te werken! Kan jij ook wel wat peper gebruiken op kantoor? Neem dan contact met ons op.

Peper Styling Moodboard Iris Haaksma

More Styling

Peper Styling X De Pijp

De Pijp

De Pijp, leukste werkplek van Groningen en thuisbasis van Peper Styling en vele andere creatieve mensen uit de stad. Dit mooie pand is omgetoverd tot

Meer lezen ⟶

Omapost

Het bedrijf Omapost was net verhuisd naar een nieuw pand in Groningen waar wel wat styling aan te pas kon komen! Samen met DITISDIL en

Meer lezen ⟶

Get in touch

Wil jij een kantoor waar jij en je personeel zich thuis voelt?