Kantoor styling Groningen

Styling

Dit krijg je:

  • Moodboard – weergave van stijl & sfeer
  • Binnen twee weken je kantoor gezellig
  • Inkoop + styling ter plekke

Kantoor styling Groningen

Je hebt net een nieuw kantoor, of je werkt al een tijdje in je ruimte. Hoewel het een hele fijne plek is en de basis in principe staat, klopt er iets niet. De werkplekken zijn in orde, er hangt ergens een logo of bedrijfsuiting, maar om nou te zeggen dat het gezellig is; nee. Tijd voor verandering! Het antwoord? Kantoor styling in en rondom Groningen van Peper.

Peper Office Styling helpt je met de styling van je kantoor in Groningen. Jij geeft aan wat je mooi vindt, binnen welke kaders we ons mogen uitleven en geeft ons een budget mee. Aan de hand daarvan maken wij een moodboard en gaan bij akkoord op jacht. Binnen twee weken staan we bij je op de stoep om de hele boel te stylen. Zo werk je in no time op een fijne, gezellige plek die past bij jouw bedrijf.

Kantoor styling Groningen van Peper bevat:

Onder styling verstaan we: aankleding, oftewel alle losstaande objecten die je met ‘twee vrouw sterk’ kunt tillen en verplaatsen. Denk aan: planten, kussens, kleine fauteuils en tafeltjes, een vloerkleed of (wand) decoratie. We komen niet aan de constructie van het pand en gaan ook niet klussen. Toch meer nodig? We denken graag met je mee! Zo kunnen we een uitgebreider advies geven en koppelen we je graag aan een professional. 

Add-Ons:

Een extraatje is altijd leuk. Is een basis kantoor styling Groningen pakket niet genoeg voor je? Breid het pakket uit met een kleuradvies voor de wanden, een uitgewerkt lichtplan of kies voor een thema. Zo brengen wij je kantoor bijvoorbeeld tijdelijk in kerstsfeer of een ander thema.

Kantoor styling Groningen is perfect als je:

  • Het veel te druk hebt met het runnen van je bedrijf;
  • Een leuk pand hebt, mooie bureaus, maar het niet echt gezellig is;
  • Geen idee hebt hoe je er een gezellig geheel van kunt maken;
  • Binnen een paar weken een kantoor wilt hebben dat af is;
  • Jouw bedrijf met trots wilt presenteren aan de buitenwereld;
  • Blije en goed presterende medewerkers wilt hebben;

Overtuigd dat Kantoor Styling Groningen van Peper echt iets voor jou is? Plan meteen een afspraak in of bel/mail ons voor extra informatie.

Bekijk meteen hier alle opties op een rijtje!

Dit is Peper Styling:

Jildou & Marlies

Twee vrolijke dames, met achtergrond in grafische vormgeving & interieurontwerp, bundelen hun creativiteit en expertise. Resultaat: Peper Office Styling! Marlies en Jildou houden wel van een twist, zijn niet bang voor een leuk kleurtje en zijn pro in het scoren van parels via Marktplaats en de kringloop. O ja, en planten daar zijn ze heel duidelijk over: het liefst zoveel mogelijk en geen plek voor nep!

Get in touch

Wil jij een kantoor waar jij en je personeel zich thuis voelt?